luni, 14 aprilie 2008

Bataia de joc a UPC Romania

Reprezentantii "companiei" UPC Romania isi bat joc de clienti, in fata unei concurente sanatoase, in special din partea RDS&RCS. Cum? De curand, au bagat in plicurile cu facturi doua acte aditionale, prin care "clientii fideli" sunt invitati sa semneze cum ca, vreme de doi ani, nu vor pleca de la firma UPC-Astral. Ei au numit-o "oferta speciala" si au zis ca "vin in intampinarea clientilor fideli"!!!
Astfel, clientii fideli vor plati lunar 22 de lei pentru abonamentul de baza, fara programele care, acum, sunt date gratuit din cauza concurentei!
Oferta... „speciala“ e valabila pentru clientii din Iasi si nu se cumuleaza cu alte promotii si reduceri acordate pentru abonamentul UPC TV Small.
Astfel, reprezentantii UPC ii pun pe „clientii fideli“ sa semneze un act aditional, in care ii obliga sa ramina „fideli“ pentru cel putin doi ani, in caz contrar firma urmind sa primeasca o... „taxa de incetare“ de 100 RON! In acest mod, ii obliga pe clienti sa nu plece de la firmulita lor!
Mai mult, reprezentantii UPC fac ceea ce se numeste in popor "prosteala pe fata", spunand ca, de fapt, aceasta oferta e „in beneficiul clientilor“, prin „preturile atractive“ oferite, fara a preciza ca ii "leaga" pe oameni pentru doi ani si ca le cer un bir de un milion de lei vechi in caz contrar! Halal! Frumoasa tara mai avem! Pe langa faptul ca ei creeaza, astfel, un monopol, obligand clientii sa ramana fideli vreme de DOI ANI (!!!), vor sa nu mai dea "mocca" programele "in plus", pe care alte societati le ofera gratuit, gen HBO, Discovery Travel, Discovery Science, Sport Klub etc.

Niciun comentariu: